Veelgestelde vragen

Heeft u vragen over onze producten, bezorging of de donatie? Veel vragen zijn al beantwoord!

De mondmasker beschikken over de nodige certificering. De kwaliteit is zeer goed waardoor de hoogste bescherming geleverd wordt.

De levertijd is normaal gesproken 1-2 werkdagen. Echter is het mogelijk dat de levering vertraging heeft. Dit komt door de enorme drukte bij de verzendmaatschappijen. Wij hopen op uw begrip.

U mag zeker bestellen als u niet werkzaam bent in medische zorg. Echter vragen wij u respect te hebben voor de aantallen die u bestelt. Als de producten tijdelijk niet op voorraad zijn en weer opnieuw binnen komen wordt eerst de medische zorg uitgeleverd.
Wij willen bescherming en veiligheid bieden aan iedereen.

Het gedoneerde geld gaat voor 100% ten goede aan het weggeven van beschermingsmiddelen aan mensen in de zorg. Daarom hebben wij er voor gekozen om de donatie via een betaalverzoek te regelen. Zo hoeven wij geen percentage af te dragen aan transactiekosten.

Nee, in verband met hygiëne kunnen wij uw producten niet terug aan nemen. Wij vragen u daarom met zekerheid te bestellen.

Ja, alleen vanuit België.

Op dit moment worden thuisleveringen gewoon door DPD bezorgd met enige maatregelen.

Volgens het RIVM gelden de volgende maatregelen:
• Als het masker vochtig of vuil wordt moet het direct vervangen worden door een nieuw exemplaar.
• Na twee uur dragen moet het masker vervangen worden door een nieuw exemplaar.
• Het masker moet bij het verlaten van de ruimte weggegooid worden bijvoorbeeld voor (koffie) pauzes.
• Maskers mogen niet om de hals worden gedragen en daarna weer gebruik worden.

Ja, de mondkapjes worden verpakt en niet aangeraakt door onze medewerkers. Tevens dragen al onze medewerkers beschermde middelen. Verder worden alle algemene regels omtrent hygiëne gehanteerd en doen wij er alles aan om uw bestelling veilig bij u te bezorgen.

Ja, dat is mogelijk. Wij hebben een afhaalpunt waar u uw mondkapjes op kunt halen indien gewenst. Echter gaat onze voorkeur uit naar versturen van de mondkapjes i.v.m. met de hygiëne eisen.

Ja, dit is mogelijk. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Als de mondkapjes op de juiste wijze gebruikt worden is er meer bescherming tegen Covid-19. Het mondkapje moet volledig aansluiten op uw gezicht. Gebeurt het nu dat er iemand in uw gezicht hoest of niest dan bent u beter beschermt. Als de zijkanten open zijn van het masker kunnen er kleine druppeltjes tussen komen die het virus alsnog kunnen verspreiden.

Let op: vochtige en/of beschadigde mondkapjes bieden geen bescherming.

Meer informatie of bestellen?

085-1045159info@verlichtingindezorg.nl